Bel ons op +32 (0) 3 808 34 54

Maak kennis met Slack

Maak kennis met Slack

Maakt jouw organisatie nog gebruik van een overvloed aan interne communicatiesystemen? Vaak zorgt dat voor heel wat chaos en onduidelijkheid. Een interessante oplossing is Slack, een communicatietool die orde schept en vlot doet samenwerken.

In onze werkcultuur staat het delen van kennis vaak centraal en dan is het cruciaal om vlot en eenduidig te communiceren. Slack is de ideale tool om dat te verwezenlijken. Het grote voordeel ten opzichte van een mailbox is dat het minder tijd opslorpt én sneller de juiste personen bereikt. Bovendien blijft de gedeelde info altijd beschikbaar.

Veelzijdig

De applicatie heeft wat weg van een veredeld chatvenster. Je kunt privégesprekken voeren of met meerdere teamleden een project bespreken. Natuurlijk hoef je niet de hele tijd online te zijn. Laat gewoon een bericht achter en jouw collega’s pikken het wel op. Heel wat tools zoals Dropbox, Google Drive of RSS kunnen probleemloos geïntegreerd worden.

Ook de berichten die jouw organisatie via bijvoorbeeld Twitter de buitenwereld instuurt, kun je automatisch linken aan Slack. Op die manier zijn medewerkers meer betrokken en geven ze meer input. Daarnaast kan je Slack gebruiken als persoonlijke assistent. Door een commando in te voeren herinnert de Slackbot je er bijvoorbeeld aan om op een bepaald tijdstip een collega te telefoneren.

Tijdswinst

Slack is dus de alles-in-één app die ervoor zorgt dat we onze kennis veel sneller en efficiënter kunnen verspreiden. Het resultaat is minder mails, minder openstaande vensters die om je aandacht schreeuwen én meer tijd voor andere taken. Wij gebruiken Slack al drie jaar op kantoor en kunnen sindsdien niet meer zonder.

Slack.com

 

Wil jij ook efficiënter werken?

Maak kennis met onze opleidingen

Learning Blog

Contactdata

B-2650 Edegem, België
Adres: Lourdeslaan 106
Telefoon: +32 (0) 3 808 34 54
BTW: BE 839.659.813
http://timemanagementcompany.com
info@timemanagementcompany.com

Recent in de pers

  • Trends is een Vlaams financieel-economisch weekblad, uitgegeven door Roularta. De Franstalige tegenhanger, met...
  • Jobat, vroeger Job@, is een Vlaamse krant, gericht op werk, vacatures en carrière....