Bel ons op +32 (0) 3 808 34 54

New Yorkers werken op toilet

New Yorkers werken op toilet

 

Bellen en mailen

Uit een recent onderzoek van Regus, marktleider in de verhuur van uitgeruste kantoren, blijkt dat werknemers in Manhattan het toilet als een rustige plek beschouwen om bepaalde zaken af te werken. Maar liefst 13 procent van de 800 respondenten gaf aan dat ze regelmatig taken uitvoeren van op het kleinste kantoorkamertje. Bellen en mailen blijken de meest populaire bezigheden te zijn.

Rustige momenten

Met de opkomst van landschapskantoren, waar verschillende mensen samenwerken in één open ruimte, zijn werkplekken waar u ongestoord kunt werken bijzonder schaars geworden. Nochtans zijn rustige momenten meestal erg productief. Zowel werkgevers als werknemers hebben er dus alle baat bij om gebruik te maken van rustige zones op de werkvloer. Aangezien we de laatste jaren een dalende trend opmerken in het aantal werplekken per werknemer zal een eigen bureau in de toekomst steeds minder evident worden.

Aangepaste werkruimtes

In de praktijk zien wij echter dat cockpits en bubbles vaak worden opgeëist door managers die hun kantoor hebben moeten opgeven. Op andere plaatsen zijn er dan weer wegens plaatsgebrek geen aparte ruimtes voorzien. Thuiswerk zou eventueel een oplossing kunnen bieden. Maar hier zien we dat telewerkers dan weer geneigd zijn om hun mailbox en telefoon iets te goed in de gaten te houden om toch maar te laten zien dat ze aan het werk zijn. Storingsvrij werken is dus ook bij thuiswerkers geen evidentie. Of u werken op het toilet professioneel vindt of niet moet u natuurlijk zelf bepalen maar u zou niet de eerste zijn die tijdens een telefoongesprek wordt gestoord door ongewenste geluiden. Bij deze een warm pleidooi voor meer rustige werkruimtes op kantoor.

 

Maak kennis met onze opleidingen

 

Learning Blog

Contactdata

B-2650 Edegem, België
Adres: Lourdeslaan 106
Telefoon: +32 (0) 3 808 34 54
BTW: BE 839.659.813
https://timemanagementcompany.com
info@timemanagementcompany.com

Recent in de pers

  • Trends is een Vlaams financieel-economisch weekblad, uitgegeven door Roularta. De Franstalige tegenhanger, met...
  • Jobat, vroeger Job@, is een Vlaamse krant, gericht op werk, vacatures en carrière....