Bel ons op +32 (0) 3 808 34 54

Backupify: slimme online back-up

Backupify-comSteeds meer Belgische bedrijven zijn actief in de cloud en laten hun medewerkers taken uitvoeren via een online softwarepakket. De back-upmogelijkheden van een dergelijke Software as a Service (SaaS) zijn vaak niet kristalhelder wat betekent dat u wellicht een betrouwbare derde partij nodig heeft die een reservekopie van uw online gegevens kan maken.

Zo bent u beschermd tegen hackers of tegen menselijke fouten van uzelf of een van uw medewerkers. Voorbeeldtoepassingen zijn een back-up van uw volledige e-mailaccount, uw Salesforce CRM pakket of simpelweg een reservekopie van uw harde schijf. Bovendien kunt u ook uw LinkedIn of uw Twitteraccount laten beveiligen. Een grote speler is Backupify (www.backupify.com) met een dienst welke heel eenvoudig in te stellen is en het hele proces automatisch op de achtergrond laat verlopen.

Het terugzetten van uw back-up is vrij eenvoudig en al uw gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers.  De mogelijkheden zijn divers maar een basisdienst start al voor 3 USD per maand.

 

Maak kennis met onze opleidingen

Learning Blog

Contactdata

B-2650 Edegem, België
Adres: Lourdeslaan 106
Telefoon: +32 (0) 3 808 34 54
BTW: BE 839.659.813
http://timemanagementcompany.com
info@timemanagementcompany.com

Recent in de pers

  • Trends is een Vlaams financieel-economisch weekblad, uitgegeven door Roularta. De Franstalige tegenhanger, met...
  • Jobat, vroeger Job@, is een Vlaamse krant, gericht op werk, vacatures en carrière....