Bel ons op +32 (0) 3 808 34 54

Verhoog je productiviteit met deze tools

Verhoog je productiviteit met deze tools

Neem af en toe eens de tijd om rond te kijken welke interessante tools er bestaan en opduiken. Alles verandert razendsnel en voor we het beseffen, lopen we achter. Hierdoor kunnen we nieuwe applicaties missen die bepaalde uitdagingen nog specifieker en productiever aanpakken.
We sommen er een paar op:

Trello

‘Trello’ is een handige app die je kunt gebruiken als een soort “prikbord”. Je kunt bijvoorbeeld to-dolijstjes maken voor jezelf en je collega’s om projecten op een efficiënte manier te organiseren. Op die manier zie je heel gemakkelijk wie wat moet doen om een overzicht te kunnen bewaren. Door de mogelijkheid om documenten te linken aan de taken, weet je ook altijd precies waarover het gaat.

Braintoss

We weten allemaal dat je de beste ideeën meestal krijgt wanneer je niets bij je hebt om ze te noteren. De app ‘Braintoss’ geeft je de mogelijkheid om heel snel iets in te spreken of om ergens een foto van te maken waarna je het direct kunt doorsturen naar je mailbox. Zo heb je nooit meer de schrik dat je dat geweldige idee gaat vergeten.

Todoist

Wanneer je veel aan het hoofd hebt, is het handig om extra “opslagplaats” te hebben. De app ‘Todoist’ geeft je de mogelijkheid om er projecten, taken of deadlines in te zetten vanuit alle soorten platformen en systemen. Hierdoor kun je altijd en overal het overzicht bewaren.

Phrase express/Text Expander

Door deze app verander je een grote lap tekst in een simpele code. Zo kun je de afsluitingen van e-mails of hele standaard e-mails die je iedere keer weer stuurt, inkorten tot een kleine lettercombinatie.

Toggl

Deze tool is geschikt voor ondernemingen die graag de tijd willen bijhouden die ze spenderen aan diverse taken. Je registreert de tijd die je spendeert aan verschillende projecten waardoor je ook meer inzicht krijgt in jouw tijdsindeling. Met de app ‘Toggl’ zie je precies waarmee en hoelang je bezig bent geweest.

Wachtwoordmanager LastPass

Met de verschillende wachtwoorden die we vandaag hebben, zien we soms door de bomen het bos niet meer. De wachtwoordmanager ‘LastPass’ biedt hiervoor een ideale oplossing. Je kan namelijk met deze onlinedienst alle wachtwoorden bewaren op 1 plaats. Elke keer als je een wachtwoord invult, geeft hij je de optie om deze op te slaan voor toekomstig gebruik. Geen inspiratie voor een veilig wachtwoord? Lastpass kan ook een willekeurige, complexe code creëren die jouw account nog beter beschermt.

 

Maak kennis met onze opleidingen

 

Learning Blog

Contactdata

B-2650 Edegem, België
Adres: Lourdeslaan 106
Telefoon: +32 (0) 3 808 34 54
BTW: BE 839.659.813
http://timemanagementcompany.com
info@timemanagementcompany.com

Recent in de pers

  • Trends is een Vlaams financieel-economisch weekblad, uitgegeven door Roularta. De Franstalige tegenhanger, met...
  • Jobat, vroeger Job@, is een Vlaamse krant, gericht op werk, vacatures en carrière....