Bel ons op +32 (0) 3 808 34 54

Vertalen wordt kinderspel met DoTalk

Vertalen wordt kinderspel met DoTalk

De zomervakantie is in aantocht en wellicht is dit het ideale moment om de nieuwe vertaalapp DoTalk te testen. Deze applicatie werd enkele weken geleden gelanceerd en is de eerste gratis berichtendienst waarmee gebruikers in hun eigen taal kunnen chatten, bellen en berichten kunnen ontvangen.

Minder misverstanden

U spreekt uw zinnen in uw eigen taal op uw telefoon of tablet in waarna DoTalk ze meteen omzet naar de  geschreven taal van de ontvanger.  Zo wordt praten of chatten met iemand die een andere taal spreekt een stuk eenvoudiger en ontstaan er minder misverstanden.

De instapapplicatie is gratis maar voor de meer uitgebreide toepassingen zoals praten met meerdere personen tegelijk, is er een betalende versie. De Australische ontwikkelaars hopen over een jaar één miljoen gebruikers te overtuigen, waarvan een substantieel deel zal kiezen voor het uitgebreidere zakelijk gebruik.

Onze indruk

De eerste indruk is alvast heel positief. De vertalingen zijn niet volledig foutloos maar de accuraatheid is toch meer dan behoorlijk. Het is nog even wachten of dat het doodsvonnis voor tolken nu definitief is getekend maar u kan alvast zelf uw mening vormen door de app te downloaden voor zowel IOS als Android.

Wil jij ook efficiënter werken?


Maak kennis met onze opleidingen

Learning Blog

Contactdata

B-2650 Edegem, België
Adres: Lourdeslaan 106
Telefoon: +32 (0) 3 808 34 54
BTW: BE 839.659.813
https://timemanagementcompany.com
info@timemanagementcompany.com

Recent in de pers

  • Trends is een Vlaams financieel-economisch weekblad, uitgegeven door Roularta. De Franstalige tegenhanger, met...
  • Jobat, vroeger Job@, is een Vlaamse krant, gericht op werk, vacatures en carrière....