Bel ons op +32 (0) 3 808 34 54

Over ons


OVER ONS

 

 

Tim Christiaens is de oprichter van Time Management Company dat organisaties in binnen- en buitenland inspireert om productiever te werken. Hij is een veelgevraagd expert in de media en schrijft onder meer voor Trends, Jobat en Vacature.

In 2019 kwam zijn tweede boek Dive at Work uit bij LannooCampus.

 

 

 

Philip is als Time Management expert ervan overtuigd dat elk resultaat rechtstreeks van motivatie afhankelijk is. Om een succesvolle verandering door te voeren moet je volgens Philip mensen op een positieve manier begeleiden om ze het voordeel voor zichzelf er in terug te laten vinden.

Zijn belangrijkste uitgangspunt is “do what you preach” en vandaar dat hij elke theorie in de praktijk toetst. Dit stelt hem in staat om zich in te leven in de positie van zowel een magazijnbediende als van de CEO.

 

 

 

Chantal Brosens geeft al sinds 2005 met passie trainingen en coachingsessies rond time management, persoonlijke efficiëntie en het managen van stress. Ze heeft een brede achtergrond en ervaring en kent daardoor alle facetten die te maken hebben met “werken” als o.a. HR verantwoordelijke, manager bij USG Start People, outplacementbegeleider, loopbaancoach, trainer en coach,… kent ze zowel de theorie als de praktijk “op de werkvloer”. Time management en zelfsturing blijven als topics steeds terugkeren in alles wat ze onderneemt.

 

Franstalige opleidingen: Philippe Depaepe, ingénieur commercial de formation (ICHEC), a une expérience professionnelle de plus de 30 ans en entreprises de tailles différentes (PME et GE), nationales et internationales dans les secteurs des services financiers et ressources humaines.
Depuis 3 ans, il donne des formations avec passion. La gestion du temps et la recherche de l’efficience sont ses thèmes favoris.
Il est également professeur à l’UCLouvain/Louvain School of Management et à l’Ephec.

Vrijblijvende offerte

Wat zeggen de anderen over ons?

Het was een echte eye-opener. Je krijgt veel praktische tips naar organisatie werk en planning van je agenda.

– Sarah Hindryckx
Vandermoortele nv

De opleiding biedt een waaier aan mogelijkheden om je tijd beter te beheren en efficiënter te gebruiken, maar laat de keuze aan de cursist welke technieken het best bij hem passen. Het gaat om interactieve workshop met een lesgever die zelf uit het werkveld komt. Ook het opvolgtraject na de workshop is zeer goed!

– Jarian Vernimmen
Lanxess

Je wordt tijdens de sessie aangemoedigd actief mee te denken en er is veel interactie. Er is een goede afwisseling in de manier van overbrengen van informatie en er wordt goed ingespeeld op de eigen situatie van de deelnemers.

– Nadine Dufait
Vlaams Energieagentschap nv

De tips en tricks werend aangenaam gebracht. Af en toe video- of geluidsfragmenten brachten afwisseling in de plenaire sessie in de voormiddag. Je werkt in kleine groepen waardoor er veel interactie is. En ook de persoonlijke approach en het follow-up gesprek scoren.

– Leen Wauters
Agfa-Gevaert nv

De vlotte presentatie is heel duidelijk en to the point. Je werkt in aangename kleine groepen. De vele tips zijn nuttig maar maken het best wel confronterend.

– Philip Mortier
Brussels Airlines

Heel praktijkgerichte opleiding met veel bruikbare tips. Quick wins!

– Stefanie Pieraerts
Patch Pharma

De trainer was zeer professioneel en had kennis van zaken.

– Rika Govaerts
KBC Private Banking

De coach legt alles erg duidelijk uit met concrete tips op een interactieve manier. Je hebt het gevoel dat je echt iets hebt aan zijn tips.

– Annelies Carbonnelle
LUCA School of Arts

Iedereen krijgt de mogelijkheid om op zijn eigen manier tijdswinst te creëren doordat de coach verschillende kapstokken aanreikt. Er is geen opgelegde manier van werken.

– Ellen Konings
RBB nv

De trainer geeft je concrete tips die eenvoudig toepasbaar zijn in de praktijk. Je leert je agenda concreet plannen. Na het seminarie wordt je goed opgevolgd en dat is belangrijk. De begeleiding omtrent het individueel actieplan is een enorm pluspunt

– Bernd Tiebout
Cazimir

Learning Blog

Contactdata

B-2650 Edegem, België
Adres: Lourdeslaan 106
Telefoon: +32 (0) 3 808 34 54
BTW: BE 839.659.813
https://timemanagementcompany.com
info@timemanagementcompany.com

Recent in de pers

  • Trends is een Vlaams financieel-economisch weekblad, uitgegeven door Roularta. De Franstalige tegenhanger, met...
  • Jobat, vroeger Job@, is een Vlaamse krant, gericht op werk, vacatures en carrière....